![]() ![]() |
|
|||||||
| Anket Sonuçları: hangisi | |||
| Firakteyn |
|
17 | 56,67% |
| Muhrip |
|
13 | 43,33% |
| Katılımcı sayısı: 30. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
tabiki farkediyo muhrip ezer firkateyni ama çok yavaş gerçekten ben şahsen fırkateynden yanayım helede karşıda komlar varsa biçer ortalığı
|
|
|
|||
|
|||
|
Şahsen Muhrip Açmam Bile...O Kadar Araştırma Kasıp Muhrip Açacağıma Onları Savaş Tekniklerine Çeviripm Komuta Fırfır Ha karışık Bi Filo Yaparm Her Zaman Daha Kârlıdır Muhripler Bana Hiç Çekici Gelmiyor
|
|||
|
|||
|
bence pvp serverlarda herkes komuta ve fir fira yonelıor.. muhrip gemisinin ikisinede karsi ezici bi gucu var.. ben sahsen muhrip.. taraftarıyım.. bi 100k kadar muhrip bırıktıgını dusunun
3. evren daha yeni die ufak rakamlarla konusurum.. iki tarafinda zırh kalkan ve silah teknıklerı 10100k Murhip vs 100k komuta ve 100k fir fir Saldiran taraf toplam 5791720000 unite kaybetti. Savunan taraf toplam 13000000000 unite kaybetti. Su an bu alan koordinatlarinda bulunan: 4263648000 Metal ve 3253040000 Kristal . Sadece 53k muhrip dusuo ve 200k gemı yok ediorsunuz. O_o |
|
|
|||
|
|||
|
1 muhrip kolaylıkla basa bas 5 fırkadeyni yok edebiliyor 8 tane fırkatey de 1 tane muhribe denk geliyor hatta 10 tanede olbilir
|
|
|
|||
|
|||
|
Bende bu ikisi arasında çok gidip geldim.sonunda fırkateyn basayım dedim ama her ganimet toparlayıp fır fır bastığımda deu zor bulunduğu için metal ve kristal açıkta kalıyordu bunada doğal olarak kom basıyordum bir gün kafama esti aynı miktar maden ile basa bileceğim muhrip ve kom+fırkateyini karşılaştırdım sonuç ezici bir üstünlükle muhrip galip geldi (silah teknikleri vs.. Özelikler aynı idi) bu savaşı hem saldıran tarafta hemde savunan tarafta muhrip ezdi.
|
|
|
|||
|
|||
|
10 k fırkateynin olsun kralsın
|
|
|
|||
|
|||
|
firkateyni savasda muhripi ise savunmada arkadasinda dedigi gibi firfir savasda hem hizli hem az yakiyor ama muhrip savasda hem firfira gore yavas hemde cok yakiyor ama savunmada muhripi kullanabilirsin.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|