Uzay Savaşı  

Geri git   Uzay Savaşı » Uzay Savaşı » Teknik Sorunlar

Seçenekler Stil
Alt 07-18-2010, 02:28 AM
alperkan alperkan isimli üye çevrimdışı
Casus Sondası

Standart saldiri ve casusluk

casusluk seviyem 11 olmasina ragmen bana saldiri veya casusluk yaparken genel durumda hic bir sey goremiyorum. adamin birisi geliyor, saldiriyor ve benim hic bir haberim olmuyor. bu konu hakkinda yardimci olabilecek bir arkadas varmi acaba?
Alt 08-09-2010, 04:59 PM
mytol mytol isimli üye çevrimdışı
Casus Sondası

casusluk seviyem 12 olmasına rağmen bana gelen saldırıları genelde göremiyorum.yardımcı olabilecek arkadaş varmı?
Alt 08-12-2010, 10:37 PM
alphertungha alphertungha isimli üye çevrimdışı
Casus Sondası

genel görünümü oyunda aktifken arada bir yenileyin bir filonun gezegeninize gelişi ortalama 20 dakika civarıdır oyunda aktif olduğunuz sürece 'genel görünümü yenile yaparak gezegenlerinize gelen düşman olup olmadığını görebilirsiniz bunun dışında size saldıran yada saldırdığınız kişiden casusluk tekniğinizin daha yüksek olmasıda farkeder böylece onun gezegenine sonda gönderdiğinizde herşeyini en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz eğer o size sonda gönderirse ayrıntılı görüntüleme yapamaz ama 300 500 sonda ile bunu yapar ki buda düşman için oldukça pahalı olur

Ama sizin durumunuzda bu teknik bir aksaklıkta olabilir bana daha önce hiç olmadı belkide bug kullanımı gibi birşeydir ...

Konu alphertungha tarafından (08-12-2010 Saat 10:58 PM ) değiştirilmiştir.

Seçenekler
Stil